Film i TV

MOMENTALAN PREKID EMISIJE: Ivan Marinković bljuje vatru na produkciju, Miljana skočila da se obračuna s njim!

Napravili su cirkus!

Ivan Marinković - srbija danas

Miljana Kulić i Ivan Marinković su gostovali sinoć u emisiji “Narod pita”, a u jednom trenutku su napravili pravi karambol i nisu marili što se program emituje uživo.

Oni su pričali o svom sinu Željku, a zatim i o njegovom rođendanu koji su proslavili krajem jula, a ubrzo su počeli da se žučno svađaju i vrijeđaju.

– Željko mene obožava mene i Jelenu, prelijepo mu je kod nas kući. Neprijatno mi je da sjedim sa ženom koja je 5 puta abortirala dijete – rekao je Ivan i obratio se Miljani Kulić:

– Trebaš da budeš srećna što su ti majka i otac živi, neće još dugo, ti ćeš u ludari da završiš. Ja nisam došao ovdje da odgovaram tebi – rekao je Ivan.

– Kako komentarišeš to što je Marija rekla da nisi učestvovao u rođendanu? – upitala je voditeljka.

– Kada je Marija poslala pozivnicu, i obavijestila me za rođendan, Marija mi je rekla da ne mogu ja da se miješam oko zvanica, jer su oni organizovali. U trenutku kada smo došli na rođendan bilo je sve u savršeno dok se nisu pominjale neke pare – rekao je Ivan.

– S obzirom da si znao datum, što nisi ti pozvao pred rođendan, evo 4 godine ste vi, evo ja ću sad malo da se potrudim, šta ću kako ću oko Željka – rekla je Miljana, piše Srbija danas.

Nakon toga je Miljana počela naglas da čita i da pokazuje u kameru poruke koje su ona i Ivan razmenjivali, a Marinković više nije želio da je sluša i odgovara joj na pitanja, pa je ignorisao i obraćao se voditeljki Ivani Šopić.

Ipak, tada je nastala prava drama, jer je Marinković ušao u klinč sa voditeljkom, što je svakako ogromno nepoštovanje. Kulićeva je potom skočila u svom maniru i počela da juri Ivana po studiju kako bi slušao šta ima da kaže, na šta je on burno reagovao želeći da napusti emisiju, piše Srbija danas.

Ivana Šopić je u tom momentu najavila reklamni blok, kako bi se strasti u studiju smirile, a cijeli incident možete pogledati na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh