Film i TV

ANĐELA HOĆE ZABRANJENO VOĆE?! Starleta VOLI SAMO OPASNE MOMKE, nije odoljela Zvezdanovom PRIJATELJU!

Poslala mu ovu poruku javno!

Anđela i Zvezdan - Youtube Printscreen/HYPE TV

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić izašao je na ručak sa Davidom Romanom, koji je ljudima iz kriminalnog miljea 90-ih i svim gradskim vucibatinama poznatiji kao David Čuburac.

Kao i Slavnić, i David je nekada bio poznat kao “žestok momak sa beogradskog asfalta”, a njegovo uskrsnuće u žižu javnosti dogodilo se kada ga je Kristijan Golubović pozvao kao gosta svoje emisije, a tada je on tvrdio da rijaliti format ne prati.

Dok su se Slavnić i njegov kompanjon provodili, Anđela Đuričić držala je naravno držala uživo prenos na TikTok profilu, pa se tom prilikom i obratila Čuburi.

Kako su starleti koja pokušava da postane voditeljka prenijeli, Čubura ju je hvalio u razgovoru sa Zvezdanom, zbog čega je ona imala potrebu da mu se zahvali javno.

– Evo, neko piše: ,”Čubura te baš hvali”, hvala mu, pozdrav za njega – rekla je Anđela, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh