Film i TV

NAGAZIO NA PINK – Filip Car otkrio detalje sukoba i BOJKOTA ružičaste televizije: “Drugima su dali šansu!”

Kako kaže, njemu nisu dali šansu…

Filip Car - Srbija Danas/Milana Pavković

Emisije “Narod pita” su uveliko u toku, a mnogi su se začudilo što Filip Car još uvijek nije gostovao, iako je nekoliko puta bio pozvan i najavljen kao gost. Bivši zadrugar je održao “lajv” na svom profilu i otkrio da se iza svega krije sasvim bizaran razlog.

Naime, Car je očekivao da će nakon završetka rijalitija dobiti ponudu od televizije Pink da bude voditelj, a kako mu se ova želja nije ispunila, odbio je da gostuje u emisijama, zbog čega inače može da bude žestoko kažnjen po ugovoru koji je potpisao.

Da razriješimo misteriju, zašto Filip ne ide u “Narod pita”… Nikad nisam dobio na Pinku ponudu, osim da budem rijaliti igrač. Mislim da imam kvalitete da radim i nešto drugo. Mnogi (bivši zadrugari) su na toj televiziji dobili poslove u drugom domenu, ja sam valjda bio potreban samo kao rijaliti igrač. To što ja nisam zadovoljan u datom momentu, poslije četvrte, pete i šeste sezone sa honorarom, to je moja krivica... – priznao je Filip.

Nakon što je malo nagazio na Pink, dalje je naveo, donio je odluku da se povuče iz javnog života.

To je to što imam da kažem, povlačim se iz medijskog svijeta, ne treba više niko da me intervjuiše, želim samo svoj mir, svoju porodicu i Aleksandru. To je to. Nisam spreman ni za šta drugo. To je to. Ne znam zašto je tolika frka nastala i zašto su se ljudi uspalili. Nemam pojma šta se dešava. A i da je nešto drugačije, to je moja stvar. I da dobijem poziv za “Elitu” i da uđem, to je moja stvar. Ti neki admini koji me mrze gledaju na to. Ne vidim se više u rijalitiju, tu sam na Instagramu, na TikTok-u… – priznao je bivši zadrugar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh