Film i TV

OVO JE SESTRA FILIPA CARA: On ima samo osnovnu školu, a Dina je završila fakultet i evo čime se bavi

Nekadašnji zadrugar Filip Car je osvojio simpatije rijaliti šou-programa “Zadruga” kako zbog svoje harizme i duhovitosti, tako i zbog ljubavnih avantura u kojima redovno završava.

Filip Car - srbija danas

Ipak, Filipu mnogi zamjeraju agresivnu stranu i psovke koje umije da izgovori pred kamerama, ali i činjenicu da od obrazovanja ima samo osam razreda osnovne škole.

Ono što je posebno zanimljivo je i to da dok je Car rijaliti zvijezda i nema završenu čak ni srednju školu, njegova sestra Dina je visoko obrazovana i radi kao direktorka jedne ugledne kompanije, te se da zaključiti da su njih dvoje odabrali dijametralno suprotne životne staze.

Filip Car se, sa druge strane, našao na meti osuda što je navodno tražio novac obožavaocima za noć koju je neplanski proveo u Parizu zbog propuštenog ljeta, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh