Film i TV

“NEMOJ DA ME ČAČKAŠ, BOLJE TI JE DA ME NE POMINJEŠ!” Ana zaprijetila dokazima protiv Kačavende – sve čuva u tabletu

Spremna je sve da iznese!

Milena i Ana - srbija danas

Ana Ćurčić je nakon izlaska iz “Zadruge” počela da piše knjigu o svom životu. Darka Tanasijevića je zanimalo da li će neki dio knjige biti posvećen Mileni Kačavendi, a ona je odmah odgovorila da to nije planirala, piše Srbija danas.

Ovo je iznerviralo njenu lažnu kumu, pa je odmah poslala voditelju poruku, a on je pročitao uživo u programu:

– Ana, javila se Milena Kačavenda: Dobro veče, pozdrav za sve, a poseban sa gospođu Žanu, s velikim G. Ana, zbog čega bi nazvala neki dio knjige po meni, ako me ne poznaješ? Sad reci, koji dio u vezi pogibije mog vjerenika znaš? – upitala je Milena.

– Bolje ti je da me ne pominješ. Nemoj da spominješ ni vjerenika. Nemoj da čačkaš. Imam tablet kod sebe, a on mnogo vrijedi. Družit ćemo se – rekla je Ana.

– Je l’ u njemu dokumentacija o vjereniku njenom i njoj? – upitao je Darko.

– Imam sve. Srele smo se juče, ispred ”Radničkog”. Javile smo se jedna drugoj, a ona neka se bavi sobom i onim šta je govorila – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh