Film i TV

“SAD SI STVARNO PRETJERALA!” Šok potez Simove nakon raskida sa Danilom, bivša zadrugarka priznala GORKU ISTINU

Ne skidaju joj se s grbače!

Tara Simov - srbija danas

Bivša zadrugarka Tara Simov prije manje od mjesec dana dobila je sina Nikolaja, ali je nekoliko dana nakon porođaja prekinula odnos sa ocem djeteta, Danilom Raičevićem.

Par je juče u unakrsnoj paljbi i grubim riječima potvrdio ove sumnje na društvenim mrežama.

Tara je nakon ljubavnog brodoloma hrabro odlučila da nastavi dalje i ponosno objavila da je slobodna djevojka i samohrana majka.

Nakon javnog priznanja je istetovirala cijeli list, a nova tetovaža ima moćno značenje. Pored tetovaže grančica divlje trešnje, ona je istetovirala i ime sina, a cijeli proces je objavila na svom Instagramu. Inače, tetovaže grančica trešnje, ako imaju karakteristične cvjetove ovog drveta, na japanskom nazvanom “sakura”, simbol su ženske ljepote i sek*ualnosti. Takođe su povezani s ljubavlju i romantikom.

– “Tara, imaš ti ljude iza sebe, ne trebaju ti Raičevići”, “Dobro, Tara, sad si stvarno pretjerala sa tetovažama”, “Brinite o tom djetetu, prestanite da se prepucavate”, “Dojiš i tetoviraš se, užas”, “E sad si pretjerala stvarno. Treba da shvatiš na vreme da si postala majka i da se tako i ponašaš. Em si mršava em još sama sebe uništavaš tetovažama. Probudi se i živi zdrav život”, – glasili u komentari na društvenim mrežama.

Tara je nakon ovih strašnih komentara odlučila da svima zapuši usta.

– Ne dojim, nemam mlijeko od 14.07. i smijem da se tetoviram – rekla je ona ogorčena na masovno nerazumijevanje u ovom teškom trenutku, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh