Film i TV

NOVI RAT NA POMOLU: Zola osolio po Ivanu, zbog Miljanine izjave proradili kompleksi? Udario gdje najviše boli!

Nije štedio riječi!

Miljana, Zola, Ivan - srbija danas

Voditeljka Ivana Šopić je sinoć u emisiji svojim gostima, Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, pročitala je par komentara sa društvene mreže Tviter.

– Kažeš da bi ti prihvatio dijete jer nisi monstrum od čovjeka, stoga kakvo ti je mišljenje o Ivanu Marinkoviću – pročitala je Ivana tvit.

– Ivan je u jednom periodu je imao monstruozne postupke, pokazao je u “Zadruzi” drugačije ponašanje. Smatram da bi trebao da ima prema Miljani malo veći prag tolerancije, da neke stvari skapira. Mislim da je drugačiji sada i ja se trudim da mu donekle vjerujem, slažem se da je u mnogim situacijama namazan. Ne znam ljudi ga mnogo hvale da je inteligentan, pa gdje je ta inteligencija kad završiš u rijalitiju sa Zolom seljakom iz Dervente?! Imao sam sa njim zdravu borbu, jeste me jednom uvrijedio, ja njega nijednom. Jednom mi je rekao: “Pi**o”, zato što sam mu rekao da je konzumirao alkohol – rekao je Zola o njegovoj inteligenciji.

– Ko je inteligentniji Ivan Marinković ili Zola – pitala je voditeljka.

– Ivan Marinković, jako je inteligentan, da. Ja sam se zaljubila u tu njegovu inteligenciju, humorističan, tako da Ivan. Ne slažem se, ja sam uvijek pričala da je jako jako inteligentan – rekla je Miljana, a da li su zbog ovoga proradili kompleksi i da li će doći do novog rata između Zole i Ivana, ostaje nam da saznamo, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh