Film i TV

ŠA KONAČNO PROGOVORIO! Ovako je reper reagovao na Tarin RASKID na dan NJEGOVOG VJENČANJA!

Otkrio šta misli o raskidu svoje bivše djevojke!

Tara i Sha - srbija danas

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša je prošle nedjelje imao crkveno vjenčanje u Kraljevu, gdje mu je sudbonosno “Da” izgovorila supruga Vanja. Skoro u isto vrijeme njegova bivša djevojka Tara Simov raskinula je sa svojim vjerenikom Danilom Raičevićem, a Ša je progovorio o ovim dešavanjima.

U emisiji “Narod pita”, Ivana Šopić je bila spremna da postavi mnoga nezgodna pitanja reperu.

– Prošle nedelje si upriličio svadbu sa izabranicom Vanjom, kakvi su utisci – pitala je Ivana.

– Sad malo odmaramo nakon cijele jurnjave, organizacije, sada se sve nekako sleglo. Sada gledamo mi da ispoštujemo druge koji se vjenčavaju, imaju rođendane, a kad sve to prođe onda idemo na medeni mjesec, mi to zovemo odmor. Ne znamo gdje ćemo, sješćemo, pa ćemo izabrati destinaciju. Gdje god kaže žena, mi idemo, ona umije dobro da izabere – priznao je Ša.

– Kakvi su vam planovi za dalje -pitala je Šopićka.

– Planiramo da se selimo, Bože zdravlja jednog dana i da proširimo porodicu. Živimo nas troje sada, njen sin Viktor, Vanja i ja… Mislim da je vrijeme da uzmemo nešto veće, da nam bude malo komfornije – rekao je reper.

– U koje prijatelje si se razočarao – glasilo je pitanje.

– Ne bih da kažem, ali ti ljudi će skapirati vremenom da neću biti tu za njih ni u jednom trenutku. Previše sam, tokom svih prethodnih godina mog života, pažnje poklanjao ljudima, malo sebi. Ok, uvijek sam bio tu za porodicu, a društvu treba ovo, treba ono… Kad meni bilo šta treba, makar da mi dođu na vjenčanje, da me ispoštuju… Nisam pravio svadbu zbog poklona i novca, rekao sam:”Samo dođite”. Mnogi nisu ispoštovali sa nekim glupim razlozima. Odlučio sam da ne budem tu za prijatelje u narednom periodu, već samo i isključivo za porodicu – odgovorio je.

– Kako komentarišeš to što se u medijima, baš na dan kada si imao na svadbu, pojavila vest o razlazu Tare Simov i njenog partnera Danila Raičevića – a za pitanjem je uslijedio muk.

– Nemam komentar – rekao je Ša, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh