Film i TV

OGLASILA SE NAKON DRAME NA AERODROMU! Aleks o svađi sa Filipom: “Bili smo nervozni, izgubili su nam prtljag”

Pobjegao im je let za Pariz, pa su ponovo morali da kupe karte!

Aleksandra Nikolić i Filip Car - srbija danas

Juče se pojavila vijest u domaćim medijima da je Filip Car navodno vikao na svoju djevojku, Aleksandru Nikolić, na aerodromu.

Navodi se da su se Filip i Aleks posvađali pred odlazak u Pariz, a ovo je kamerom zabilježio jedan novinar. Sada se oglasila Nikolićeva i otkrila šta se dešavalo na aerodromu.

– Filip nije vikao na mene na aerodromu kao što mnogi misle. Filip i ja smo cijeli dan nažalost proveli na aerodromu i kada nas je taj novinar snimao, mi smo jurili naše izgubljene prtljage i otišao nam je let za Pariz dok su nas na aerodromu šetali i pet puta smo prošli uzduž i poprijeko da bi tek uveče, stigao naš avion i poslije ne znam šta je bilo sa prtljagom, a avion je odletio. Naravno morali smo da kupimo nove karte za Pariz i plus je i taj avion kasnio 4 sata. Tako da smo bili nervozni sa razlogom. Prešli smo toliki put da bi nam avion otišao i prtljag naprosto nestao – rekla je Aleks pa dodala:

– Hvala Bogu sad je sve okej, u Parizu smo i upravo doručkujemo i pijemo kafu. Za sve je kriva avio kompanija kojom smo išli i koja se prema nama kao i prema mnogim putnicima koji imaju probleme s njima, užasno ponijela, a Filip jedino na koga je vikao je taj novinar koji nije imao takta nažalost i išao je za nama veoma navalentno u tom trenutku i insistirao da snima i da mu damo intervju, a avion nam kasni u tom trenutku i treba da budemo na gajtu i trazeći prtljag svuda po aerodromu, bez da smo pozvali bilo koga da nas snima. Jako je ružno da tako prenese, ali evo dobro sada znate istinu – rekla je Aleks, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh