Film i TV

PROGOVORIO O BORBI ZA STARATELJSTVO! Ivan otvorio dušu o odnosu sa malim Željkom – izgradili posebnu vezu

Redovno se viđaju!

Miljana i Ivan - srbija danas

Darko Tanasijević je sinoć u emisiji “Narod pita” ugostio Nenada Lazića Necu i Ivana Marinkovića. Voditelj je pročitao nekoliko pitanja sa Tvitera:

– Neco, koje su tvoje su tvoje dalje žele i ambicije? – glasilo je pitanje sa Tvitera.

– Želim da studiram i da se preselim u Beograd. Peca je upisao faks – rekao je Neca.

– Je l’, moguće da je nekom glavni argumenta da je Ivan alkoholičar? – glasila je konstatacija sa Tvitera.

– Više ni nemam šta da kažem na sve ovo. Mislim da sam ja dokazao neke stvari i da sam se stvarno promijenio – istakao je Ivan.

– Kažeš da si se izliječio od alkohola, da li planiraš da uzmeš dijete od bake i dovedeš ga kod sebe? – glasilo je pitanje.

– To bi bila borba s vetrenjačama. Njemu je tamo lijepo. Ima sve što mu treba, a nas dvojica se viđamo redovno – rekao je Ivan, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh