Film i TV

JAVNO OBJAVILA SLIKU INTIME BILALOVE MAJKE – Maja iz osvete učinila nečuvenu stvar: Bivša “snajka” iz pakla

Niko nije očekivao da će ići ovoliko daleko.

Maja i Bilal - srbija danas

Sukob između Maje Marinković i Bilala Brajlović se nastavlja, a ratu i međusobnim provikacijama se kraj ne nazire. Tako nekako uvijek bude kada veza sa Takijevom kćerkom prestane, jer Marinkovićeva ne želi da dozvoli da je neko gazi. Nakon svih koškanja i provokacija uslijedila je još jedna.

Maja je priredila još jedno neprijatno iznenađenje Bilalu, nakon što je on pokušao da joj zada nizak udarac.

Naime, Bilal je prije nekoliko dana javno objavio Majin broj mobilnog telefona. Maja se u prvom trenutku iznervirala jer je počela da dobija mnogobrojne pozive i poruke od nepoznatih ljudi.

Ipak, Marinkovićeva nije dugo sjedila skrštenih ruku već je objavila broj njegove majke.

– Dragi moji, s obzirom da je moj broj telefona javno objavljen bez mog odobrenja, htjela bih da bas obavijestim da, ukoliko vam toliko trebam, možete me kontaktirati na ovaj broj telefona. Ljubi vas vaša Maja – napisala je rijaliti zvijezda, a zatim i objavila broj Sanele Brajlović, Bilalove majke.

Mnogi smatraju da ovakvo ponašanje nije u redu i da nije u redu da na ovaj način upliće članove porodice svog bivšeg.

Podsjećanja radi, kako se navodilo, Brajlović je raskinuo sa Majom zbog njenog ponovnog zbližavanja sa bivšim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušom, i to nakon emisije “Narod pita” u kojoj su zajedno gostovali, a poslije koje su, kako Bilal navodi, imali intimne odnose, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh