Film i TV

ANA ĆURČIĆ RASKINULA SA BULIĆEM? Oglasila se i progovorila o drugom muškarcu

Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka šeste sezone, ponovo je ušla u vezu sa svojim dečkom iz mladosti Acom Bulićem.

Aca i Ana - srbija danas

Kako sama ističe, ona je srećnija i voljenija nego ikada.

Međutim, iako se priča da nikad nije bila srećnija, jedan detalj privukao je pažnju svima tokom jučerašnjeg nastupa, piše srbija danas.

Naime, Ćurčićeva je odlučila da raskrinka Slavnića u uključenju preko Instagrama. U njen lajv su se uključile čuvena dragana i Džuli, žene poznate kao podrška pojedinim zadrugarima, te su obje progovorila o optužbama da je Slavnić, navodno, pokrao pare koje su bile namijenjene za bebu.

Onda, kada je završila sa tim, Ana je u lajvu, najprije, pitala da li ima udvarača, pa ih pozvala da joj se jave, zbog čega su mnogi posumnjali da Ana ipak nije sigurna u svoju vezu i da možda ipak nije sve kako treba u njihovom odnosu.

– Je l’ ima nekih udvarača? Hajde, frajeri, javljajte se – rekla je Ana.

Ipak, po svemu sudeći, riječ je o šali pošto je Ana poznata kao vrlo duhovita osoba koja voli da se šali na sopstveni račun, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh