Film i TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ UDARIO NA ANU ĆURČIĆ – “Čuli smo se pred njen ulazak! Sve je UPROPASTILA onog momenta kada je…”

Dejan Dragojević - screenshot

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas, ekskluzivno su ugostili, poslije dužeg vremena, pobjednika pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejana Dragojevića.

Dejan je otvoreno govorio o svim aktuelnostima, pa se dotakao i pobede Aleksandre Nikolić u sedmoj sezoni Zadruge, njegove bivše djevojke, koja mu je priredila isto što i Dalila Dragojević, ostavivši ga zbog Filipa Cara.

Pored toga, sa Dekijem smo komentarisali i diskvalifikaciju Zvezdana Slavnića, za kojeg on smatra da je bio jedan od favorita, te je imao poprilično velike šanse da se visoko kotira, a da on smatra da je njegova diskvalifikacija velika greška..

Dragojević se osvrnuo i na njegovo poznanstvo i odnos sa Anom Ćurčić sa kojom se čuo više puta pred njen ulazak u Zadrugu 6.

– Sve je upropastila kada je ušla i pružila ruku osobi zbog koje je plakala, nije spavala i smršala – rekao je Dejan između ostalog o Ani Ćurčić, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu ispod ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh