Film i TV

ANA RADULOVIĆ JE NOVA VODITELJKA “ZADRUGE 7”? Spekuliše se da produkcija nju čuva kao IZNENAĐENJE

Proslava gala rođendana!

Voditeljka “Red” televizije u okviru televizije Pink, Ana Radulović, proslavila je svoj 31. rođendan u jednom od beogradskih urbanih lokala, u centru grada.

Ona je za medije govorila o svom angažmanu kao voditeljke uz reči da je postala pravi član porodice televizije Pink.Ana je za svoj 31. rođendan obukla zlatnu haljinu, a damski izgled upotpunila punđom.

Uz osmeh, Radulovićka je pozirala sa svojim suprugom Mirčetom Radulovićem, koji nije krio sreću jer je uz nju večeras.Ana se zahvalila svima koji su joj upotpunili sreću svojim prisustvom, ali je u jednom trenutku dobila pitanje i da li će možda ona biti u jednom trenutku voditeljka u Beloj kući, tokom sedme sezone Zadruge, Elite koja se uveliko sprema, a za čiji nagradni fond od 100.000 evra će se takmičari boriti:Radulovićka se zbunila te probudila sumnju svojim odgovorom da je potencijalno voditeljka, a potencijalno i učesnica Elite.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh