Film i TV

ANĐELA UNIŠTILA VEZU FILIPA I ALEKS NIKOLIĆ? Car pobjesnio, izvrijeđao je strašnim riječima: Nastao haos

A bili su dobri prijatelji.

Anđela i Filip - kurir.rs

Neka prijateljstva ne prežive rijaliti, tako je bilo i u slučaju drugarstva Filipa Cara i Anđele Đuričić, piše Svet.

Razlog pucanja prijateljske veze nastao je nakon što se sirena iz Đenovića sprijateljila sa Natašom Moskvom, koja je objelodanila prepiske i kompletnu istinu o muvanju sa problematičnim zadrugarom iz Crikvenice. Car se naljuti i stavio tačku na prijateljstvo sa Anđelom.

– Filip je jako bijesan na Anđelu zbog ove pakosti. Tamo u rijalitiju se borio sam protiv svih zbog nje, a ona mu ovako vraća. Sa Aleksandrom je sve kako treba, nisu uspjele da mu poljuljaju vezu, ali on posle ovoga ne želi Anđelu ni da vidi. Kaže “Jedini sam koji je branio, a ona sada želi da me razdvoji od Aleks” – govori za Svet izvor blizak Filipu.

On je bio toliko ljut, da se čak oglasio i putem svog Instagram profila na ovu temu:

– Moj fan, moja prijateljica! One su se opekle na jogurt, pa pušu na mlijeko. Bože, budi precizan i pogodi mene, da ne nosim na leđima više krdo stoke – napisao je Filip, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh