Film i TV

“NEĆU TE VIŠE TUĆI, SAMO DOĐI!” Otkrivena cijela istina o raskidu Maje i Bilala – Ona ga moli za pomirenje!

Glumila je hladnu i nezainteresovanu, a ustvari…

Maja i Bilal - srbija danas

Bilal Brajlović i Maja Marinković su već nekoliko dana u žiži domaće javnosti zbog iznenadnog raskida, a onda i iznošenja prljavog veša sa obje strane.

Nakon što je snimak Brajlovića koji je sav izudaran, u modricama i ranama od grebanja ugledao svijetlost dana, bivši zadrugar je rekao da ga je tukla upravo Maja, kao i da mu je priređivala niz neprijatnih situacija redovno.

U intervjuu za “Hajp”, Brajlović je pred kamerama obavio telefonski poziv sa Majom, i upitao je kako će riješiti problem storija koje je objavljivala, a u kojima je pričala protiv njega i njegove porodice.

– Pretjerala sam, riješit ćemo sve – priznala je Maja.

Ono što je sve iznenadilo, nakon iznijetih optužbi, Maja je priznala da želi da se pomiri sa Brajlovićem, kao i to da joj mjesto stanovanja ne predstavlja problem.

– Neću te više udarati i grebati, ali nemoj ni ti više da budeš bezobrazan. Po cijeli dan si igrao igrice – pokušavala je da se opravda starleta.

– Ja želim da ti dođeš, to je tačno – rekla je Marinkovićeva, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh