Film i TV

DALILA DRAGOJEVIĆ SE RASPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU: “Zajecala je u emisiji kad je čula njegovo ime”

Fanovi zabrinuti.

Dalila Dragojević - srbija danas

Na internetu kruži slika Dalile Dragojević printskrinovana iz njenog Tiktok lajva, na kojoj se vidi da bivša Dejanova žena, navodno, plače, piše Srbija danas.

Njeni fanovi su se odmah zabrinuli i pitaju se šta je to moglo da potrese voditeljku da zaplače, posebno jer svi znaju Dalilu kao neustrašivu dJevojku koja ne voli da doizvoli da je drugi gaze, osim ako to nije neko koga ona nesebično voli.

Ispod slike su odmah počeli da se razvijaju različite teorije zašto su oči bivše zadrugarke zasuzile.

Mnogi su ukazivali da je Dalila vrlo osJetljiva i osJećajna osoba i da nije nikakvo čudo da je nešto potreslo, s obzirom da je dosta plakala i tokom trajanja Zadruge.

Međutim, pošto Dalila ima i mnogo neprijatelja i osoba koje je ne vole, mnogi su odmah počeli maliciozni da ističu da Dalila, navodno, manipuliše kako bi izvukla što više giftova od svojih pratilaca.

Treću su tvrdili da su gledali njen lajv i da se Dalila rasplakala jer se, navodno, posvađala sa poznatim tiktokerom Caletom, koji ju je blokirao. “Zajecala je kada je čula njegovo ime” – stoji u komentaru jedne korisnice Instagrama koja tvrdi da je gledala ovaj snimak uživo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh