Film i TV

Odao je jedan detalj!? Anđela na društvenim mrežama glumi sreću, a zapravo sve vrijeme pati za Zvezdanom!?

Anđela Đuričić, bivša rijaliti učesnica, nakon izlaska iz “Zadruge 6” okončala je turbulentnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem, ali se čini da je i dalje boli bivša ljubav.

Anđela i Zvezdan - screenshot

Anđela je izuzetno aktivna na svim društvenim mrežama i često na njima dijeli trenutke iz svoje svakodnevice. Ovaj put, sa pratiocima je podijelila snimak iz kola, a pjesma koju je tom prilikom slušala je njene fanove navela da se zapitaju da li je Đuričićeva preboljela Slavnića.

Naime, mlada Crnogorka je pjevala stihove pesme “Dabogda propao” koju u originalu izvodi Milica Pavlović, a čiji stihovi glase:

– Lak pijlen sam bila, neiskusna klinka, tijelo što te pali, kao ratnik služim se s’ njim, tebe da pokosim… Lezi đubre malo, ja ću sve da radim, da ti ovu posljednju noć ludilom zasladim! Da te kunem sitno je to, da te srušim bitno je to, proklet bio taj koji te je stvorio… Što se go.a penjem na sto, što sam kao najgore dno, znao bi ti jednom da si volio… Uz viski topao dabogda propao! – pevala je Anđela.

Iako se danima unazad Đuričićeva trudi da svima pokaže kako se sjajno provodi, fanovi su se zabrinuli da i dalje pati za Zvezdanom i njihovom neuspjelom vezom.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh