Film i TV

RIJALITI ZVIJEZDA VEČERAS STIŽE NA PINK! Prihvatila ponudu produkcije – padaju maske pred kamerama!

Oglasila se pred gostovanje!

Kao i svake večeri od kada se šesta sezona rijalitija “Zadruga” završila i večeras će u studio na Dedinju doći bivši zadrugari kako bi odgovarali na pitanja i komentare gledalaca, piše Srbija danas.

Večeras će u emisiji “Narod pita” gostovati rijaliti zvijezda koja važi za osobu koja nema dlake na jeziku i uvijek je spremna da iznese svoje mišljenje.

Jelena Golubović se oglasila putem svog Fejsbuk profila i najavila je gostovanje u emisiji. Za sada nije poznato da li će se pojaviti sama u studiju ili će joj još neki bivši zadrugar praviti društvo.

– Dragi šampioni, ko želi, može da me gleda 19-og na televiziji Pink u emisiji “Narod pita”. Pitajte u emisijama ili ovdje u komentarima šta vas zanima. Imam mnogo poruka u inboksu i nemoguće je pojedinačno odgovoriti. Hvala vam svima unaprijed – napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu.

Jelena će izneti svoje iskreno mišljenje i skinuće maske mnogim zadrugarima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh