Film i TV

DOTAKAO DNO! Filip Car prešao granicu u svojoj želji da zaradi: Svi ga javno osuđuju nakon što su ovo vidjeli

Neće mu biti lako kada čuje.

Filip Car - srbija danas

“Zadruga 6” se završila, ali bivši rijaliti takmičari i dalje su u sukobu i međusobno se prozivaju. Tako je bilo i sinoć kada su u emisiji “Narod pita” gostovao Nenad Lazić Peca. On je poznat kao dečko bez dlake na jeziku i kao neko ko uvijek smije da se svakom suprostavi i saspe istinu u oči. Mnogi su ga zbog te iskrenosti zavoljeli iako drugi smatraju da sa svojim ponašanjem pretjeruje, piše Srbija danas.

On je ovog puta osuo paljbu po Filipu Caru i raskrinkao njegovo ponašanje i dvostruki moral. Naime, Car je najviše pljuvao tiktokere, a sada i sam zarađuje od “prošenja” giftova od svojih fanova i u tome mu ide super.

– Kako vi komentarišete taj Tik Tok, svi zadrugari, skoro svi, su otvorili, imaju mečeve. – rekla je Ivana.

– To je moderno, Tik Tok je lak izvor prihoda, ne mogu da kažem da mu ne ide dobro, ide mu odlično, Car je najbolji od svih. – rekao je Peca.

– Svi su ismijavali mene i Necu tik tokeri, a sada su svi postali tik tokeri. Problem su zadrugari koji su ga omalovažavali. Nisu opstali pri svom stavu.

– Nismo u istom košu, ja sam Tik toker, Car je Zadrugar koji je došao na Tik tok, koriste kao izvor prihoda. – rekao je Peca.

Detaljnije u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh