Film i TV

OVO JE NOVI DEČKO MILICE VESELINOVIĆ?! Bivša zadrugarka objavila VRELU fotku sa NJIM

Bivša zadrugarka, Milica Veselinović, tokom svog boravka u “Zadruzi 5” imala je jednu romansu i to sa Mensurom Ajdarpašićem.

Milica veselinović - Novi

Oni su nakon dugih meseci veze odlučili da na tu ljubav stave tačku.

Naime, ona je ušla u šestu sezonu “Zadruge” te je tom prilikom imala kratku romansu sa Filipom Carem i Bilalom Brajlovićem, dok je pored toga emocije koje je gajila priznala i prema Marku Markoviću.

Rijaliti je napustila kao solo devojka, spremna za neku novu ljubav i romansu, a njena nova fotografija na instagramu pokrenula je lavinu komentara. Naime, ona je objavila fotografiju sa izvesnim Emelom na bazenu u kupaćem kostimu, kako mu sedi na ramenima i stavila je plavo srce.

Svi se pitaju da li je on novi Miličin izabranik, a nama ostaje da ispratimo da li je to zaista tako ili je u pitanju prijateljstvo, piše Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh