Film i TV

NAJGNUSNIJA UVREDA U PROGRAMU UŽIVO: Gledalac psovao direktora televizije Pink, Željka Mitrovića

Tokom emisije “Narod pita”, voditeljka Ivana Šopić je uključila putem telefonske linije gledaoca, koji je trebalo da komentariše zadrugare i dešavanja tokom Zadruge 6.

Željko Mitrović - Srbija Danas/Milana Pavković

Međutim, došlo je do skandala tokom uživo prenosa programa, kada je gledalac krenuo da psuje direktora televizije Pink, Željka Mitrovića.

– Mitroviću, p*ši k**ac – rekao je gledalac, koji je odmah isključen, a Ivana je reagovala burno.

Ovaj video je objavljen na društvenoj mreži, te su odmah krenuli da se nižu koentari gdje su mnogi tagovali jutjubera Baku Praseta, Bogdana Ilića, koji je u sudskom sporu sa Mitrovićem, a koji u svojim video klipovima izjavljuje baš ovakve uvrede na račun direktora Pinka.

Cijeli video pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK.

Medijski rat o kom se u posljednje vrijeme dosta priča, a koji datira od prije skoro dvije godine, između vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg pod pseudonimom Baka Prase, ni dan danas ne prestaje. Sada je jutjuber odlučio da “demonstirira silu” i još jednom uputi otrovne strijelice na račun tvorca televizijske imperije i rijaliti formata “Zadruga”.

Sudeći prema novoj objavi koju je Bogdan okačio na svoj Instagram stori, reklo bi se da su ponovo imali blizak susret u sudnici, ali da isti nije protekao u najboljem redu. Preciznije, provokacije nisu izostale kao što samo već pomenuli.

– Riješio suđenje! Tužba: Rekao sam Mitroviću puši k*rac – bio je pomalo drzak u svom obraćanju za javnost, a njegova publika je to sa oduševljenjem dočekala, budući da je kao i publika drugih internet zvijezda, željna senzacija i novih skandaloznih priča, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh