Film i TV

ANĐELA POKAZALA VJERENIČKI PRSTEN: Oglasila se JAVNO, pa otkrila PRAVU ISTINU! “Dosta više o lažima!”

Šuška se da i dalje nosi Zvezdanov prsten!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - srbija danas

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, diskvalifikovani su iz šeste sezone Zadruge pred samo superfinale rijalitija.

Nakon izlaska iz Bijele kuće, Anđela i Zvezdan su i raskinuli, te se Đuričićeva vratila u Crnu Goru kod svojih roditelja.

Budući da su tek raskinuli, mediji, ali i fanovi prate svaki njihov korak, te je tako i primijećeno da Anđela navodno i dalje nosi Zvezdanov vjerenički prsten.

Podsjetimo, tokom boravka u Zadruzi, među poklonima od podrške, stigao je i vjerenički prsten koji je Đuričićeva ponosno nosila sve do raskida, piše Srbija Danas.

Sada se Anđela oglasila i pokazala da ona zapravo ne nosi taj prsten kao i da tačno zna ko joj je to kupio, budući da su se pojavile spekulacije i o tome:

– Prsten o kojem se polemiše toliko sa posljednje moje objave je ovaj! I lično sam ga sama sebi kupila! Nikakav vjerenički prsten ne nosim, a kamoli sto mi je neko kupio. Toliko – poručila je ona i dodala:

– Ovo je prsten koji mi je žena koja me podržavala iz podrške poslala, nikakva Dragana, kako lažno pišu i ona sama valjda lažno kaže. Ima uplatnice o tome ko je tačno kupio i poslao isti – zaključila je ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh