Film i TV

PAPARACO! Pogledajte s kim smo uhvatili Anu Ćurčić BEZ ŠMINKE!

Paparaco portala Pink.rs uhvatio je Ćurčićevu u jednom beogradskom luksuznom naselju u kafiću – ali ne samu!

Drugoplasirana superfinalistkinja “Zadruge 6”, Ana Ćurčić, jutros je gostovala u najgledanijem jutarnjem programu u Srbiji, “Novom Vikend Jutru” kod voditeljke Jovane Jeremić, zajedno sa svojim momkom Acom Bulićem, te su ovom prilikom pričali o obnavljanju svoje romanse, njenom učešću u rijalitiju, ali i o bebi za koju smatraju da je živa, a njima je rečeno da je preminula.

S druge strane, Ana se našla i pred premijernim kamerama odmah isto popodne u emisiji “Premijera Vikend – Specijal” gdje je govorila o svojim osjećanjima, djetetu sa Acom, ali i ratu sa kumom Milenom Kačavendom.

Paparaco portala Pink.rs uhvatio je Ćurčićevu u jednom beogradskom luksuznom naselju u kafiću – ali ne samu!

Naime, ona je sjedila sa jednom prijateljicom, bez trunke šminke i u nekom, kako bi se reklo, kućnom izdanju i ćaskala, a ono što smo mogli da primetimo jeste da nije u pitanju Kačavenda, piše Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh