Film i TV

PREKINUT PROGRAM ZBOG NEČUVENOG DELIRIJUMA U STUDIJU: “Ajde sada, bježi!” Totalna pometnja u Šimanovcima!

Ovo je baš eskaliralo!

Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije ”Narod pita”, a gosti kod voditeljke Dušice Jakovljević, bili su Stefan Radić Rodni i Ana Spasojević i Lepi Mića. Uključenje jedne gledateljke, izazvalo je pravi haos.

– Dobro veče, imam pitanje za Miću. Što braniš Zvezdana i Anđelu? Šta bi radio da se tebi desilo ono što i Ani? – upitala je gledateljka.

– Ja nikoga nisam branio. Ana je pljuvala onog u koga se klela dvadeset godina, s kim je živjela petnaest. Pozdržao sam čovjeka s kojim je ona živjela godinama. Ako je valjao, valjao je sve vrijeme, ako nije, nije valjao nikada. Ja nikoga nisma vrijeđao, ali sam podržao njegovu vezu s Anđelom – rekao je Mića.

– Kako bi ti reagovao da se tebi desilo što i njoj? – upitala je gledateljka.

– Ona je birala svoj životni put. Nisam joj ja birao muškarce, nego ona sama, ja se u to nisam mešao. Ja sam podržao njenog bivšeg da ne bude s njom, ona treba da mi se zahvali, jer je i sama rekla da je za nju bio najgori. Ponavljam, podržao sam vezu njenog bivšeg koji je nju, kako ona kaže pljuvao, vrijeđao i činio najgore. Nisam Anu Ćurčić nikada usmjeravao šta da radi i kako da se ponaša, već sam zauzeo stav i rekao šta mislim – kazao je Mića.

– Ne bih sa tobom više da razgovaram – rekla je gledateljka.

– Ajde sad, bježi, laku noć – rekao je Mića.

– Mićo, ja sam ovdje voditelj. Ne možeš s gledateljkom ovako da razgovaraš. Ja ću zamoliti da u emisiji, koju ja vodim vlada red, onako kako je potrebno. Mićo, molim te da nastavimo normalno s emisijim – rekla je Dušica, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh