Film i TV

RASKID CARA I ALEKS! “Filip je jako ljubomoran…” Nikolićeva spakovala kofere i napustila Crikvenicu!

Otišla je iz Hrvatske.

Aleksandra Nikolić i Filip Car - srbija danas

Veza Filipa Cara i Aleksandre Nikolić je izuzetno turbulentna, što smo imali prilike i da vidimo u rijalitiju.

Kako pojedini mediji prenose, oni su se ponovo posvađali, te je Nikolićeva navodno odlučila da napusti Crikvenicu gdje su provodili posjlednje nedjelje.

Kako se navodi, razlog ove svađe je Filipova nesnosna ljubomora.

– Filip je veoma ljubomoran jer je Aleksandra izuzetno popularna. Gdje god da odu u bilo koji kafić na plaži njoj stižu ture pića od udvarača, a da ne govorim o tome što je na društvenim mrežama svi opsjedaju. Pa i njoj prija sva ta pažnja udvarača, nekad im lajkuje poruku na Instgramu kada joj pošalju. To je bio i razlog posljednje njihove svađe. Aleksandra mu je rekla da ako nastavi da ljubomoriše nikad se neće udati za njega. On je izašao iz kuće, a ona je spakovala kofer i krenula za Beograd – kaže izvor za Informera.

Ipak, čini se da razlog Aleksandrinog dolaska u Beograd nije raskid sa Carem, već to što večeras gostuje u emisiji “Narod pita”, gdje će otkriti više o njihovoj vezi i odnosu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh