Film i TV

JOŠ JE NJEGOVA! Pomirili se Zvezdan i Anđela – Fanovi u transu zbog OVE njegove OBJAVE!

Nedavno su otkrili da su raskinuli.

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su prije izvjesnog vremena obavijestili javnost da su raskinuli, a potom se Đuričićeva spakovala i zaputila u Crnu Goru.

Ona se vratila u porodičnu kuću u Đenovićima, nadomak Herceg Novog, dok je Slavnić ostao u stanu svog oca Zorana Slavnića Moke, na Novom Beogradu.

Iako su pojedini mediji prenijeli da je Anđela već uplovila u novu vezu, sa starijim muškarcem iz Budve, što ona nije potvrdila, o Zvezdanovom ljubavnom statusu se trenutno ne zna mnogo.

Ipak, vjerni fanovi njihove turbulentne ljubavi i dalje navijaju za njihovo pomirenje, a mnogi misle da su za tako nešto šanse velike jer Slavnić na svom Instagramu i dalje drži objave posvećene bivšoj djevojci.

Jedan “stori hajlajt” sa nazivom “moja” privlači posebnu pažnju, što zbog samog naziva, što zbog toga što se tu nalaze samo Anđeline fotografije.

S druge strane, Anđela je u svom obraćanju javnosti rekla da je definitivno stavila tačku na odnos sa Zvezdanom, te da će se sada posvetiti sebi, porodici i karijeri, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh