Film i TV

Pjevačica potpisala ugovor: Jelena Karleuša i Ceca od jeseni zajedno u Zvezdama Granda

Samo nedjelju dana od finala Zvezda Granda produkcija sprema pakleni plan za ovu jesen, ekskluzivno saznaje SCANDAL! .

Jelena i Ceca - Alo.rs

Od kada se se vratile na televiziju Pink emisija Zvezde Granda oborila je sve rekorde gledanosti.

Ova sezona, u kojoj je pobedio kandidat iz Makedonije, čiji je mentor bio Đorđe David ostaće zapamćena po rejtingu koji nije skoro zabilježen.

Naime Zvezde Granda su se vratile na televiziju na kojoj su i počele i ono što je bilo očekivano da će biti najgledaniji format i da ništa neće moći da ga poremeti sa mjesta broj jedan što je i viđeno u prethodnim nedjeljama. Kako stvari stoje tek ova jesen će biti vruća!

Ove godine biti ponuđeno i Jeleni Karleuši da se vrati u žiri Zvezda Granda. Kako je u žiriju Ceca, a ona je potpisala ugovor za tri sezone, to bi značilo, ako Karleuša prihvati ponudu koju će da dobije, da će se njih dve naći zajedno u Zvezdama Granda. To je plan koji je osmislio menadžment firme koja vodi Grand.

Ako se sve ovo desi, radovat će se i Saša Popović jer će sljedeća sezona najvjerovatnije i njemu biti posljednja kao voditelju pa je potpuno logično da želi da je završi u velikom stilu. Vlasnici produkcije koja stoji iza Granda riješili su da ponude primamljiv ugovor Karleuši za koji se nadaju da ga neće odbiti.

Kako ponuda još uvijek nije stigla na Karleušinu adresu još uvijek ne znamo da li će je prihvatiti, Ako je ona prihvati, ostaje da se vidi I da li će Ceca željeti da bude sa njom u emisiji.

Oni računaju na profesionalizam a da li će se to desiti saznat ćemo vrlo brzo. Njihov plan je da ih obje ubijede pa da sljedeća sezona ostane upamćena kao najgledaniji TV format ikada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh