Film i TV

BULIĆ I ANA SE TAJNO SMUVALI PRED NJEN ULAZAK U ZADRUGU: Raskrinkavanje Ćurčićeve uživo u emisiji “Željela je prvo mjesto”

Ivan Marinković, bivši zadrugar, gostovao je u emisiji “Narod pita” i tom prilikom žestoko opleo po drugoplasiranoj Ani Ćurčić i odgovarao n apitanja gledalaca.

Ana, Aca i Zvezdan - srbija danas

van Marinković, bivši zadrugar, gostovao je u emisiji “Narod pita” i tom prilikom žestoko opleo po drugoplasiranoj Ani Ćurčić i odgovarao na pitanja gledalaca.

Gledateljka je iznijela svoju teoriju da je Ana ušla u tajnu vezu sa Acom Bulićem, dok je Zvezdan Slavnić bio u Zadruzi, a prije njenog ulaska u Bijelu kuću.

– Ja sam uvijek u elementu – rekao je Ivan.

– Ana je meni potpuno antipatična, njena fizionomija, gestikulacija, ponašanje. Ušla je sa rečenicom da je bezuslovno voljela Zvezadna, a znate li ko se bezuslovno voli? Djeca. Ona se žena ne sjeća onoga što je izrekla, a to može samo osoba koja ne govori istinu jer čovjek koji laže taj zaboravlja. Druga stvar je da mislim da je bila u vezi, ono što je taj Bulić izrekao što se nije složilo sa tim da ju je viđao na večerama, ručkovima, izlascima. Oni su prije ulaska njenog vjerovatno i ušli u neki tajni odnos. Imam jako dobru intuiciju, uvijek sam s početka znala ko je pobjednik Zadruge. Priču da su se Bulić i žena razišli prije Zadruge ne može ni moj sin od 14 godina da popije. Njeno perfidno provociranje je imalo za cilj da od sebe pravi žrtvu, željela je prvo mjesto – rekla je gledateljka.

– Anđela nije iskoristila Zvezdana, Anđela nema momka, Anđela voli Zvezdana, pravi Bungiši nikad nisu rekli ništa ružno protiv Ivana, nije dogovor između njih, Bungiš su mlade žene a ne babe. Sve je laž ona voli Zvezdana samo je bila umorna od osam mjeseci – pročitao je Ivan poruku Bungiš tima.

– Meni ne može da bude opravdanje da je umorna od nečega, ja sam je podržavao i borio se za njih. Tako da Bungiši Ivan glup nije i ne govorite u Anđelino ime neka mi se javi ako ima potrebu – rekao je Ivan, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh