Film i TV

“ANA ĆURČIĆ JE PREVARILA NACIJU DA BI POBIJEDILA!” Žestoka pljuvačina po drugoplasiranoj “Žena je prevarant

Nije je štedio!

Ana Ćurčić - screenshot

Tokom emisije “Narod pita” u kojoj je gostovao ljuti protivnik drugoplasirane zadrugarke Ane Ćurčić, Ivan Marinković, bivši zadrugar žestoko je udario na svoju suparnicu, proglasivši je prevarantom.

Povela se žestoka polenika o pomirenju Ćurčićeve i Ace Bulića.

– Žana iz Leskovca je kraj telefona. Da naučiš ovog sina da bude sportista, pošto si ti bio, pa onda…Cijelu noć se polemiše o Ani, kao da nisu gledali televiziju. Koliko sam ja slušala i gledala, nju je majka sa 16 godina pustila da živi kod Ace, a kod Sanje je Aca priznao da je ona u 17 godina rodila. Ona je živjela kod Ace, zašto nije ostala?! Znam kad je Zvezdan pričao da je ona bila drugarica njegove žene i on je pričao ženi: “Nemoj da se družiš s njom”, ona je u stvari preotela Zvezdana od žene. Kažu da Aca nije imao ženu, nisu vjenčani – rekla je gledateljka, piše Srbija danas.

– Pošto ste rekli da ne znamo da li je Aci to bila žena, nisu bili vjenčani, ali ako smo tu 13-godišnju vezu tumačili kao brak i njih kao supružnike, onda bi trebalo sve da gledamo na isti način i kažemo da je Aca imao ženu sedam godina – rekao je Darko.

– Ali Darko pijre toga, ona je bila kod njega i rodila dijete. Prvenstveno je Ana bila kod Ace, rodila dijete i onda se razdvojila. Udala se i imala dva djeteta i onda je bila sa Zvezdanom…Ona za to vrijeme, ona je išla na ručkove sa Acom. I sad ona rasturila ovaj brak, kako je Anđela njoj rasturila brak, a ona je sad to uradila – rekla je gledateljka.

– Znam ja šta hoćete da kažete, ali je poenta da je prevarant. Žena je prevarant, imala je jednu priču da uđe u “Zadrugu”, prevari narod i osvoji prvo mjesto, to je njen najveći gubitak – rekao je Ivan.

– Tamara me je razočarala zbog ovog Adama, jeste. Adam mi je mnogo zlatan dečko, jeste, bila je bezobrazna prema njemu – rekla je gledateljka, piše Srbija Danas.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh