Film i TV

ŽESTOKI ĐETIĆI OPKOLILI MOKINU ZGRADU – Zvezdan danima ne izlazi iz stana, boji se SUOČAVANJA sa Anđelim dečkom? S NJIM NIJE ZEZANJA

Anđela Đuričić navodno za vikend dolazi u Beograd sa novim dečkom, pripadnikom jednog klana.

Anđela i Zvezdan - screenshot

Na ovo se odlučila jer Zvezdan Slavnić navodno nije želio da joj vrati lične stvari, koje su ostale u stanu Moke Slavnića, sve dok ne popriča uživo s njim.

– Zvezdan joj je prijetio da će sve pobacati ako ne pristane da se vide i popričaju. On još vjeruje da će se pomiriti s Anđelom, a ona već uživa s jednim opasnim dečkom, koji nije za zezanje. Taj dečko je šest godina stariji od nje i baš je opasan tip i prije su bili zajedno. Pripadnik je jednog crnogorskog klana. On je zaista poludio kada je čuo da Zvezdan maltretira Anđelu i ucijenjuje je za njene stvari. Čak je jednom oteo Anđeli telefon kada je Zvezdan zvao i rekao mu je: “Stižem u Beograd. Vidjet ću da li si toliko hrabar i uživo.” Iskreno, uopšte mi nije svejedno, baš sam i s njom pričao i ona se plaši da ne ispadne neki haos u Beogradu budući da zna da je ovaj spreman na sve, a, s druge strane, zna i da je Slavnić bivši robijaš – rekao je izvor.

Zvezdan se navodno uvukao u stan i danima ne izlazi, jer je ispred zgrade zatekao nekoliko sumnjivih automobila sa tablicama Kotora, Berana, Andrijevice i Ulcinja, zbog čega se uplašio.

– Zvezdan već neko vrijeme ne izlazi iz kuće. Uplašio se kad je vidio automobile sa zatamljenim staklima i crnogorskim tablicama ispred zgrade, jer zna šta mu se sprema. Ponekad se pojavi na društvenim mrežama i drži “lajv” na TikTok-u, a odavno nije viđen na nekom javnom mjestu. Prije je izlazio do prodavnice, više ni to – otkrio je jedan Slavnićev komšija, koji ga je ranije stalno viđao sa Anđelom.

– Otkad su raskinuli i ona se vratila u Crnu Goru, sve se promijenilo. Mislim da se baš uplašio, a priča se po zgradi da su ga čuli kako priča sa njom preko telefona, urla i moli je da porazgovaraju. Sigurno ga boli što je nastavila dalje i ide samo na luksuzna mjesta, a on ne izbija iz kuće – zaključio je Slavnićev komšija, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh