Film i TV

OPTUŽENA DA JE LOPOV! Zorica Marković raskrinkana od strane zadrugara – sve je pokušala da zataška!

Ova informacija je dugo interesovala sve!

Zorica Marković - Screenshot

Bivšem zadrugaru Mikici Bojaniću, su korisnici jedne Instagram stranice postavili zanmiljiva pitanja koja su mu prenijeta i na koja je on vrlo rado odgovarao.

Kao i uvijek, pitanjima se zadiralo u najinteresantnije sfere zadrugarskog života, a otkrivena je i jedna od tajni “Zadruge 6”.

Jedno od pitanja bilo je, zbog čega je njegova karijera propala, na šta je pjevač bio pomalo uvrijeđen.

– Moja karijera nije propala! Ja sam od 1996.godine član Udruženje umjetnika, imam uvjerenje, svirao sam bubnjeve, pjevao i pjevaću dok sma živ – istakao je.

Sve je interesovalo i ko je ukrao pile u Zadruzi, a on je otkrio ko su to bili lopovi.

– Pile su ukrali Uroš i Zorica, ona je to i priznala. Uroš je bacio, ona je znala za to… Komentarisali smo i nije to krila. Od tada je i krenuo moj sukob sa Zoricom. Ja nisam nju optužio. Ja samo sam posumnjao! Zorica je tip čovjeka koji ne voli da joj se bilo šta kaže. Vidjelo se da postoji neka netrpeljivost sa njene strane – zaključio je Mikica Bojanić, piše Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh