Film i TV

TIJELO U PODLIVIMA I MASNICAMA! Anđela Đuričić pokazala jezive povrede – moli za pomoć, mora kod doktora!

Ne zna više šta da radi!

Anđela Đuričić - Printscren/youtube/Zadruga Official

Anđela Đuričić je obilježila šestu sezonu rijaliti programa “Zadruga” svojom ljubavnom vezom sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

Nakon završetka rijalitija, njihova ljubav nije opstala u spoljnom svijetu. Ubrzo nakon napuštanja velelepnog imanja u Šimanovcima, njih dvoje su raskinuli, Anđela se iselila iz Zvezdanobog stana i otišla u Crnu Goru kod svojih roditelja.

Anđela svakodnevno dijeli na društvenim mrežama kako provodi dane na crnogorskom primorju.

Ona se nedavno požalila svojim pratiocima da su je ujeli komarci i da su joj se uslijed češanja, pojavile masnice i podlivi po tijelu.

– Šta koristite protiv komaraca? Mene su nagrdili – upitala je Anđela svoje pratioce, a zatim dodala:

– Da li se i vama dešava da vas ujede komarac i vi logično počešete se malo tu i ishod budu modrice kao meni? – pitala je Đuričićeva.

– Dušo draga, moja kćerka je imala isti problem i morala je da posjeti doktora, nije šala. Slab imunitet – glasila je jedna od poruka koja joj je stigla, a Anđela je odmah odgovorila:

– Takođe, najčešći odgovor da pođem kod doktora, možda je pad imuniteta ili nisko gvožđe. Hvala, provjerit ću – odgovorila je Anđela i otkrila da planira da posjeti doktora zbog ove situacije.

Neko joj je preporučio koju mast bi mogla da koristi kako bi ublažila svrab, a Anđela je odmah odgovorila:

– Pa da podijelim sa vama. Najčešće pišete ovu mast. Ispobat ću već danas. Pisali ste mi i za sredstvo protiv komaraca. Ljudi, koristim ga svakodnevno, ali prosto mi ne pomaže – odgovorila je Đuričićeva, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh