Film i TV

ENES BEGOVIĆ POSTAO DEDA – Porodila se Arminova udovica 3 sedmice pošto je SAHRANILA muža, sinu daje ime po tati kojeg neće upoznati

Snaha pjevača Enesa Begovića, čiji je sin Armin Begović iznenada preminuo poslije teške bolesti, porodila se u utorak i na svijet donijela sina, saznajemo iz izvora bliskog porodici pjevača.

Enes Begović - Printscreen/Instagram

Almina Gadžo Begović porodila se tačno tri nedjelje poslije smrti supruga.

Majka i beba se dobro osjećaju, a najvjerovatnije će porodica dječaku dati ime po pokojnom ocu Arminu, što je, kako je rekao izvor, prije svega Alminina želja.

Podsjetimo, Enesov sin preminuo je na Infektivnom odjeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo 13. juna, a sahranjen je dva dana kasnije na Gradskom groblju Bare.

Armin je preminuo od autoimune bolesti koja mu se vratila, a izdahnuo je ocu na rukama. Borba ljekara trajala je četiri dana, ali, nažalost, bitku s bakterijom nije uspjela. Armin je bolovao od autoimune bolesti kostiju. Otac ga je vodio i u Tursku na liječenje, kupovali su lijekove u Nemačkoj i bilo mu je dobro, ali se bolest vratila i pobijedila, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh