Film i TV

JEDNA DRUGOJ NA CRNOJ LISTI! Kačavenda zadala novi udarac Ani Ćurčić – uputila brutalnu poruku!

Puklo prijateljstvo preko noći!

Ana i Milena - srbija danas

Dok je Ana Ćurčić boravila u “Zadruzi”, Milena Kačavenda se skoro svakodnevno oglašavala i iznosila detalje iz njenog privatnog života. Ana je nakon izlaska iz rijalitija odmah demantovala neke od Mileninih izjava, piše Srbija Danas.

Ana je do sada davala sve diplomatske odgovore o njihovom odnosu i trudila se da zaštiti Milenu, a kada je vidjela kako je Kačavenda žestoko reagovala na njeno pomirenje sa Acom Bulićem, riješila je da ekskluzivno u emisiji “Na vezi sa Ivanom” u video produkciji portala Srbija Danas javno stavi tačku na njihovo prijateljstvo.

Ana je u razgovoru sa novinarkom, Ivanom Stojanović, priznala da je Milena više ne zanima i da ne želi ni da čuje za nju. Poručila joj je da se ona ništa u njenom životu ne pita, pa samim tim ni da li će obnoviti romansu sa Acom.

Podsjećamo, Milena je rekla da ne podržava Anino pomirenje sa Acom Bulićem i da se tim potezom ukopala apropo priča o prevarenim ženama. Dodala je da joj je sada jasno zašto su se Aca i Ana distancirali od nje, kao i da ne zna kako će sad pogledati u oči Bulićevu bivšu partnerku.

Ana i Milena su se međusobno otpratile sa Instagrama, a sada je Kačavenda zadala novi udarac svojoj nekadašnjoj prijateljici. Ona je objavila da je Ana ne prati, a zatim joj je javno uputila poruku:

J*bote nadam se da neće opet da me zaprati. Zaraćena strana u epizodi sama sa sobom i predsobljem – napisala je Milena uz oznaku “Kuma na nivou zadatka”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh