Film i TV

MILICA MITROVIĆ ODUŠEVILA! Ostalo je još malo do “Zadruge 7”, Velika šefica UPRAVO objavila sljedeće!

Čestitke samo stižu!

Zadruga 7 - srbija danas

Bivša zadrugarka Tara Simov porodila se jutros u KBC Dr Dragiša Mišović.

Ona je na svijet donijela svoje prvo dijete, a sina je rodila carskim rezom. Tara je odmah objavila fotografiju bebe i emotivnim riječima se obratila i svom partneru:

– Naš sin najljepši – napisala je ona i tagovala Danila.

Nakon toga, ona je istu fotografiju objavila i na svom profilu, a čestitke u komentarima ne prestaju da stižu. Među javnim ličnostima koje su Tari odmah čestitale što je postala mama su Milica Dabović, Helena Topalović, Dejan Dragojević, Milan Milošević, Marko Đedović, ali i Velika šefica, Milica Mitrović.

Milica je Tari u komentaru ostavila emotikone srca, bebe i flašice, a Simova joj je odmah odgovorila.

– Mami moja – napisala je Tara i takođe dodala emotikone srca.

Nakon što je Tara diskvalifikovana iz čak dvije sezone “Zadruge”, dosta se spekulisalo o njenom odnosu sa bračnim parom Mitrović, naročito nakon što je dobila poslovni angažman na Hype televiziji.

Ipak, danas su ovim porukama obje pokazale da su i više nego dobrim odnosima, što je bilo dovoljno da verni fanovi pomisle i ponadaju se da će Tara biti dio “Zadruge 7 – Elita”.

Da li će se Tara zaista ponovo vratiti na Pink, ostaje da saznamo., piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh