Film i TV

IPAK JE DOŠAO KOD DALILE DRAGOJEVIĆ – Filip Car pogazio svoju riječ, potvrdio javno vijesti o dolasku

Svi se raduju što će da ga vide.

Dalila i Filip Car - srbija danas

Filip Car je obilježio Zadrugu 5 i Zadrugu 6 svojim skandaloznim ponašanjem i stalnim vrijeđanjem ženskog roda, iako su se te iste djevojke bukvalno tukle koja će biti sa njim.

On sada boravi u Crikvenici gdje mu je u posjeti Aleksandra Nikolić. U pauzama kupanja on pokušava da smisli način kako da zarađuje preko ljeta.

U svojoj ideji za zaradu nije origuinalan pošto se odlučio da otvori Tiktok i da “prosi” od svojih obožavalaca giftove. Na Tiktoku je najbolja Dalilu Dragojević tako da Car dolazi na njenu teritoriju.

On je na svom instagram profilu podijelio sliku i pozvao ih da ga zaprate.

To naravno ne bi bilo ništa čudno da Car tokom “Zadruge 6” nije u više navarata pljuvao zadrugare koji ovako zarađuju na Tiktoku. Posebno je ismijavao Kristijana Golubovića i Dalilu Dragojević zbog toga.

Momak iz Crikvenice je po mišljenju mnogih gledalaca opet upao sam sebi u usta i pokazao ono u čemu je najbolji – moralnu nedosljednost, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh