Film i TV

ZVEZDAN SMUVAO ZADRUGARKU: Anđelu je ostavio jer se odljubio, ali na ovu nije ostao imun

Sve otkrio njegov prijatelj.

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Emisija “Narod pita” je bila posebno zanimljiva jer su u njemu gostovali Anastastija Stanojević Palčica i Marko Petrušević Petrući. Njih dvoje su poznati po međusobnim sukobima, ali i po oštrom jeziku te su i ovog puta opleli po drugim zadrugarima.

Petrući sa kim se družiš iz Zadruge? – pitala je Šopićka, piše Srbija danas.

– Ša, Smiljić, Adam, sa Mikijem treba da se čujem, Zvezdana treba da nađem, valjda će mi se javiti ostavio sam broj nekome ko vodi njegov zvanični profil onaj sa 58 hiljada pratilaca. Pitao bih ga da se vidimo, zašto je izašao, zašto je pukao. On je mene smirivao, on je bio taj koji mi je pomogao – rekao je Petrući.

– Šta se to dešavalo između vas, Zvezdan prije neke svoje svađe dođe i šapne tebi nešto. Šta ti kaže? – pitala je Šopićka.

– Neke gluposti nebitne za rijaliti – rekao je Petrući.

– Jedino je Marko mogao da ga spriječi i samo je njemu i prilazio da ga smiri, da ga drži, da mu ne da – rekla je Palčica.

– Uglavnom da ga smirim, to se podrazumijeva to mi je i šaputao – rekao je Petrući.

– Je l’ te iznenadio raskid sa Anđelom? – pitala je Šopićka.

– Nije, on je švaler. Vidjelo se da hoće samo da šara. Bio je on valjda u početku bio zaljubljen, ali kad se upoznaju, zbliže, vidim da mu se nije svidjela – rekao je Petrući.

– On je sa Majom bio na idi mi, dođi mi, zato nije sa njom kao sa Anđelom radio – rekla je Palčica, piše Srbija Danas.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh