Film i TV

OPA! Anđela otkrila sa kim započinje zajednički život: “Sa njim ću biti najsretnija na svijetu”

On će joj biti utjeha za sve što je pretrpjela.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić, bivša zadrugarka, okačila je svoj prvi Jutjub snimak kako bi i ona započela trend da rijaliti zvijezde objavljuju snimke i na taj način u dužoj formi obavještavaju svoje pratioce šta ima novo u njihovim životima, piše Srbija danas.

Ona je zamolila svoje pratioce da joj postavljaju različita pitanja a potom je ona objavila video u kome je objedinila sve odgovore. Anđeli nije bilo lako da odgovora na neka pitanja, što se i vidjelo po izrazu na njenom licu.

Jedno pitanje je bilo jako zanimljivo. Započela je radosno da odgovara a onda se Đuričićeva rasplakala.

Od seprembra, ako bog da, živjet ću u Beogradu. Za sada preko ljeta živim na relaciji Beograd – Herceg Novi. Kada se preselim za Beograd zvanično ću kupiti psa i to će biti rase maltezer. Imat ću kućnog ljubimca i sa njim ću da živim. Sa njim ću biti najsretnija osoba na svijetu. Oduvijek sam željela da imam kućnog ljubimca. To će mi biti najbolji prijatelj i znam da ću sa njim provoditi najviše vremena – započela je Anđela.

Potom se Anđela snuždila i zaplakala.

– Moram da priznam, nsiam nikad bila nešto psoebno druželjubiva, ali sada sam nakon Zadruge postala mnogo asocijalna – kroz suze je rekla Anđela, piše Srbija Danas.

Detaljnije u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh