Film i TV

ZADRUGA PADA U ZABORAV? USKORO POČINJE NOVI RIJALITI: Vlasnik televizije saopštio detalje i najavio spektakl!

Ovo su svi čekali!

Saša Mirković, producent i vlasnik Hype televizije, danas je sve zaintrigirao svojom objavom, a tiče se rijalitija na pomenutom programu, a potencijalne takmičari bi bili i zaposleni u njegovoj ekipi, te se među njima nalaze i bivši rijaliti učesnici koji svakodnevno intrigiraju svojim ljubavnim odnosima, postupcima i potezima.

S obzirom da rijaliti uskoro počinje, Hype produkcija odlučila da svima pruži šansu da se baš neki od njih nađe zajedno u zatvorenom prostoru sa velikim imenima sa domaće scene, te su saopštili da je otvoren kasting.Hype Reality uskoro počinje.Želiš da se nađeš rame uz rame sa najvećim rijaliti zvezdama Balkana? Da stekneš ogromnu popularnost? Pošalji svoj video profil na naš @hypetv.rs instagram nalog i možda baš tebe odaberemo za ovaj format! Prijavi se što pre! Ostalo je još malo vremena do početka! – stajalo je kao obaveštenje.

Mirković je, postavio anketu u vidu pitanja “Koga vi želite da vidite u Hype rijalitiju?”, a u sklopu objave nalaze se, bivši učesnici rijalitija i sada već voditelji pomenute televizije: Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Bilal Brajlović, Dalila Dragojević, influenser Milovan Stijović, glumac i voditelj Stefan Usiljanin, Memo Haljeva, koji je od nedavno postao novo lice Hype-a, Milan Milošević, a mnogi nagađaju da će svi oni učestovavi u ovom projektu.Podsetimo, Anđela i Zvezdan su obeležili šestu sezonu “Zadruge” svojom ljubavnim odnosom, dok su takođe Dalila i Dejan bili glavni akteri pete sezone, tako da ne sumnjamo da bi i te kako ponovo bilo zanimljivo spojiti bivše ljubavne parove, koji su se nakon rijalitija rastali i krenuli svojim putem, a s obzirom da već godinama unazad mnoga imena svakodnevno pune novinske stupce i privlače veliku pažnju medija i javnosti, zasigurno bi ovaj potencijalni rijaliti pokupio velike simpatije i gledanost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh