Film i TV

GOMILA NOVCA U EURIMA! Zvezdana napali zbog basnoslovne zarade na TikToku, u pitanju je PREVARA!

Sve se saznalo!

Otkako je raskinuo sa Anđelom Đuričić, Zvezdan Slavnić je izuzetno aktivan na društvenoj mreži TikTok, a kako se čini upravo snimanje za ovu mrežu će mu u narednom periodu biti glavni izvor zarade.

Već je poznato da su zarade na TikToku velike, a čini se da sve više rijaliti učesnika pokušava da se probije i na taj način brzo i lako zarade veće sume novca od fanova. Zvezdan svako veče igra popularne mečeve gde fanovi doniraju novac, a sada se pojavio snimak na profilu pod Zvezdanovim imenom i prezimenom, na kojem su snimljene novčanice od po 20, 50 i 100 evra, pa čak i od 200, i na kojem se navodno Slavnić zahvaljuje fanovima njegove i Anđeline ljubavi, “bungišima”. Korisnici TikToka su se odmah obrušili na Zvezdana da nikako nije u redu što snima novac, međutim, u pitanju je lažni profil, pa s toga ne postoji potvrda da Slavnić zaista od fanova zarađuje veće svote novca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh