Film i TV

“ANĐELA ĐURIČIĆ JE TRUDNA” – Oglasila se javno i šokirala sve: Fanovi prikupljaju novac da joj pomognu

I to sve poslije raskida.

Anđela Đuričić - srbija danas

Najkontroverzniji par “Zadruge 6”, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, ne prestaju da intrigiraju javnost. Iako su zvanično obavijestili javnost da su raskinuli, sada se pojavila jedna od najglasnijih i najpožrtvovanijih gospođa iz njihove podrške koja tvrdi sasvim suprotno, to jest, da Mokin sin i sirena iz Đenovića uopšte nisu raskinuli već da je sve to dio prevare.

Ipak, to nije sve. Ona je otkrila da je Anđela Đuričić, navodno, trudna i da su Zvezdan i ona, navodno, na osnovu toga tražili pare od svojih obožavalaca.

– Imam više od 40 priznanica. Zadnja je priznanica to što su tražili pare, valjda zato što je trudna – rekla je ona.

Ova vijest je potpuno podigla rijaliti sferu na noge, i komentari ispod ovog klipa se samo nižu. Dok jedni misle da je Anđela stvarno trudna dotle drugi tvrde da Zvezdan i Anđela žele da od fanova izmuzu još više para.

Zvezdan Slavnić je već nagovijestio da je trudna prije nedjelju dana

Zvezdan Slavnić je prije nedjelju i po, već napravio pravu pometnju zbog spekulacije da je njegova dvije decenije mlađa djevojka potencijalno u drugom stanju. On je u Tiktok lajvu govorio o Anđelinim navodnim simptomima koji bi mogli da govore u prilog o tome da je ona u drugom stanju: – Izgleda da je Anđela stvarno trudna. Vruće joj je, hladno joj je. Anketa, da li je Anđa trudna. Nervozna je non-stop. Anđela je tada brzo negirala da je u drugom stanju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh