Film i TV

“JADNO, IZDALA SI ZVEZDANA ZA SITNO!” Anđela na meti užasnih komentara, evo šta je uradila nakon raskida!

Svi imaju mišljenje o ovoj temi.

Anđela - screenshot

Anđela Đuričić je prije nekoliko dana otputovala u rodnu Crnu Goru, kako bi poslije punih deset meseci videla svoje roditelje i prijatelje.

Ona je tokom jučerašnjeg dana priznala da je raskinula vezu sa Zvezdanom Slavnićem, a kako su prije samo nedjelju dana radili na zajedničkom projektu u vidu emisije na Hajp televiziji, mnogi su se pitali da li će se emitovanje nastaviti bez obzira na raskid.

Đuričićeva je ubrzo dala odgovor i na ovo pitanje, i to tako što je premijerno otkrila da će sama voditi emisiju naziva “Tračarenje sa Anđelom”, a onda otkrila i kakav će biti koncept.

– Ćao dragi moji, ja sam Anđela Đuričić, kao što već i znate, a sada vam najavljujem moju novu emisiju “Tračarenje sa Anđelom”. Za sada ćemo tračariti u Crnoj Gori, na primorju, u mojim krajevima, sa možda mojim drugaricama, da vam otkriju neke stvari o meni, sa nekim poznatim ličnostima, nekad zadrugarima, a nekad i sa nekim potpuno nepoznatim osobama. Listat ćemo novine, čitati najekskluzivnije vijesti, tračariti o modi, glamuru, o nekim ženskim tajnama, razvodima, propalim ljubavima, pošto ih je danas više nego onih uspješnih – istakla je Anđela.

Očekivano, uslijedila je lavina komentara, a iako ju je većina ljudi na mrežama podržala, bilo je i onih koji su je osudili što je “nastavila sama”.

“Izdala si Zvezdana za jednu emisiju, jadno!”, “Samo naprijed Anđela, solo si mnogo bolja”, “Bravo Anđela, konačno si na svome”, samo su neki od komentara.

Anđelina emisija će uskoro početi sa emitovanjem, a kako će se kontroverzna zadrugarka snaći sama pred kamerama i u razgovorima sa gostima, ostaje da ispratimo, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh