Film i TV

ZVEZDAN PODNIO KONTRATUŽBU PROTIV ANE?! Oglasili se advokati – potjernica i privođenje Slavnića, pod ovim uslovom

Bivši partneri će se sretati na sudu!

ana i zvezdan - novi

Sukob između bivših partnera Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića ne jenjava ni nakon izlaska iz rijalitija ”Zadruga 6.”

Njih dvoje će se, kako stvari stoje, viđati isključivo na sudu. Naime, Zvezdan Slavnić navodno planira da podnese tužbu protiv Ane i to za prevaru i lažno prijavljivanje, prenosi “Skandal”.

Kako se navodi, ona je navodno njega već nekoliko puta protekle nedjelje tužila za nasilje. Po izlasku iz ”Zadruge” Ana je okupila tim advokata i odlučila da retroaktivno podnese tužbe protiv Slavnića. Međutim, ona najvjerovatnije to neće moći da uradi, jer se dešavalo ranije, ali sluša savjete stručnjaka i advokata, koji će je najbolje posavjetovati šta da uradi.

Ipak, za nasilje koje ona tvrdi da se dogodilo, Zvezdan kaže da nije i da ga lažno prijavljuje, a ukoliko se ispostavi da ga je zaista prijavila lažno, odgovarat će prema krivičnom zakonu naše zemlje. Slavnić će takođe, tužiti Anu i za klevetu gdje će potraživati novac koji traži na osnovu navodnog duševnog bola koju je pretrpeo zbog tužbi i kleveta.

Prema riječima advokata, za sve ono što se događalo u ”Zadruzi 6”, Ana ima osnova da ga tuži. Za krivična djela za koja ga Ana tuži postoji opcija da nadležno tužilaštvo zatraži da on da izjavu, a ukoliko se ne bude odazivao pozivima, nakon trećeg će za njim biti raspisana potjernica, a onda će biti i priveden.

Takođe, Ana je zatražila i mjeru zabrane prilaska, ali ona još uvijek nije izrečena. Kako advokati za pomenute medije navode, Slavnić će uporedo voditi postupak protiv Ane, a da bi se to dogodilo čeka se da počne sudski postupak koji ona vodi protiv njega.

Kako će se dalje odvijati ova situacija, ostaje da vidimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh