Film i TV

OSTAVIO JE SAMU I KRENUO SVOJIM PUTEM: Historija se ponavlja, tako je bilo sa Dejanom – Aleks prokleta u ljubavi?

Otkrio nepoznate detalje i dao svoju prognozu!

Aleksandra Nikolić i Filip Car - srbija danas

Sinoć je u Šimanovcima održana još jedno izdanje emisije “Narod pita”, a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Mikicu Bojanića, Nenada Necu Lazića i Milicu Veselinović, piše Srbija Danas.

Kako to obično biva, zadrugari su bili inspirativni, a i gledaoci koji su se uključivali u program uživo. Mnoštvo tema je prečešljano, a dotakli su se i pobednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, te njenog odnosa sa bivšim dečkom, Dejanom Dragojevićem.

– Napolju sam vidio klipove gdje on hinjski priča loše o meni i Peci. Ljudi su mi samo slali i predložili da ih tužim jer imam toliko materijala. Meni je bilo neprijatno da slušam šta je sve pričao za nas samo jer nisam podržavao njegovu vezu sa Aleksandrom. Vidio sam da tu zaista nema perspektive – rekao je Neca.

– Sad kad si izašao si to vidio? – pitao je Darko.

– Da. Aleksandra je i u Dejanovoj kući prala sudove, pa ga je prevarila, možda to uradi i Caru. Vidi se Aleksandrino u fazonu dođi kod mene, nudi se pa neće sa Zvezdanom. Poslije sam vidio njegovu reakciju na snimak i tu mi je definitivno da je na silu. Zvezdan je imao veće poštovanje nego Car i to je Caru i te kako smetalo. Smatram da poslije tog klipa i njegove nikakve reakcije, pa mu je bila blokirana. Uopšte je nije sačekao, ona je otišla sama poslije superfinala. Otišao je svojim putem poslije, nisam vidio nikakav ni pozdrav. Sve isto kao prošle sezone sa Dejanom – rekao je Neca.

– Kakav si ti pesimista. Ovo sve što si do sad naveo, nigde nema garancija. Ti porediš prošlu vezu sa ovom. Da li si ti jednu ljubav u Zadruzi podržao? – pitao je Mikica.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh