Film i TV

KRIZA U DOMU ZVEZDANA SLAVNIĆA! OBJAVIO POKLONE FANOVA: ULJE, BRAŠNO, VLAŽNE MARAMICE

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, koji su zbog nasilja diskvalifikovani i izbačeni iz “Zadruge” dobili su poklon od svojih fanova, te su rešili da im se snime i zahvale na podršci, što su javno objavili na društvenoj mreži Instagram.

Zvezdan Slavnić

Oni su od fanova iz “Bungiš tima”, kako njihovi zajednički fanovi sebe nazivaju dobili zalihe hrane, hemije, naročito vlažnih maramica koje Zvezdan obožava još iz Zadruge, ali i mnoge proizvode koji će zaljubljeni par koristiti dok im kako Slavnić kaže ne legne prvi honorar.

Sumnja se da misli na honorar od jedne televiziji za koju snima rijaliti zajedno sa Anđelom, a ne televizije Pink kojoj mora da plate po 50.000 evra.

Fanovi su im poslali na kućnu adresu desetak kutija prepunih svakodnevnih potrebština od ulja i brašna do vlažnih maramica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh