Film i TV

ZAKAZAN SUSRET ANE I NJENOG LJUTOG NEPRIJATELJA – konačno će da se pogledaju u oči nakon izlaska iz Zadruge

Večeras nas očekuje brutalna emisija “Narod pita” jer će u vruću stolicu osim Ane ćurčić da sjedne i njen ljuti neprijatelj.

Ana Ćurčić

Naime, voditeljka Ivana Šopić je sinoć u emisiji “Narod pita” najavila gostovanje Ane Ćurčić za večeras, a sada je televizija Pink zvanično potvrdila da ona neće biti sama u emisiji.

Naime, na Dedinje sa njom stiže i njena prijateljica Zorica Marković, a da stvari budu zanimljivije, u studiju će se naći i njihov ljuti protivnik Ivan Marinković.

Ivan je bio jedan od glavnih kritičara ovog odnosa, a po izlasku iz “Zadruge” je žestoko udario na Anu. Početak ove zasigurno burne emisije najavljen je za 22 časa.

Kako će Ivan Marinković da reaguje na Anu i obrnuto, ostaje nam da vidimo. Ne sumnjamo da će to biti jedna jako uzbudljiva emisija, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh