Film i TV

“IZVINI SINE, ŠTO NISAM VJEROVALA U TEBE…” Ana Ćurčić se obratila Luki – porukom rasplakala naciju

Jedna je majka…

Ana Ćurčić - screenshot

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica “Zadruge 6” otkako je izašla iz rijalitija ne prestaje da bude sfera interesovanja medija i fanova, a njen privatan život je postao najinteresantnija stvar za sve.

Nedavno je otkrila kako je njen sin maturirao, te imao matursko veče za koje ga je ona pripremila, ali i da zbog obaveza koje je imala, nije mogla da prisustvuje toj večeri. Sada se oglasila na Instagramu i poslala poruku svom Luki.

Ana je podijelila jedan plakat koji je majka posvetila svom sinu u kog, sudeći prema natpisu, nije verovala da će završiti fakultet.

– Izvinjavam se sinu Marku što nisam vjerovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica – nalazilo se na bilbordu.

Mnogi su u ovome vidjeli sponu sa situacijom Ane i njenog sina Luke kada, kao što smo već pomenuli, zbog poslovnih obaveza nije uspjela da ga isprati na maturu.

Neosporna je činjenica, da je Ana najponosnija majka na svijetu i da se diči svojom djecom gdje god da stigne, a ima i razloga.

Kako je Ana govorila o svojoj djeci i pomenutoj maturi, pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh