Film i TV

NAPUSTIO IH MOKA SLAVNIĆ: Zvezdanov otac se hitno oglasio: Ne može više da izdrži ni minuta

Ne može da podnese.

Moka Slavnić - screenshot

Nekadašnji košarkaš Moka Slavnić mjesecima unazad je aktivan na društvenim mrežama gdje podržava svog sina Zvezdana Slavnića koji je bio dio šeste sezone rijalitija ”Zadruga”. On je punih devet mjeseci držao stranu sinu, branio ga u medijima i komentarisao kako njegove, tako i postupke drugih zadrugara, piše Srbija danas.

Iznosio je tajne iz njihovog privatnog života, a na iznenađenje mnogih, u potpunosti prihvatio Zvezdanovu preljubničku vezu sa Anđelom Đuričić.

Međutim, stariji Slavnić je sada donio odluku koja je šokirala čitavu javnost. Riješio je da se povuče sa društvenih mreža i o tome je obavijestio sve svoje pratioce.

Dragi moji, hvala vam što ste bili uz mene svih ovih deset mjeseci i podržavali me. Danas se gasi ovaj profil i ja se vraćam na tribine navijača svoje Crvene zvezde. Želim vam puno sreće i uspjeha svima u životu. Voli vas vaš Moka Slavnić – poručio je on.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh