Film i TV

ZVEZDAN ĆE POLUDJETI KADA ČUJE – Ana i Aca Bulić potvrdili glasine: Veliko iznenađenje koje mijenja sve

Ovako se brine za nju.

Ana Ćurčić i Aca Bulić - srbija danas

Aca Bulić, ispunjava svoja obećanja, te je tako svojoj bivšoj djevoci i prvoj ljubavi Ani Ćurčić poklonio skupoceni sat marke Rolex. Sat je Ani došla kao lijepa utjeha s obzirom da joj je za dlaku izmakla pobjeda u rijalitiju Zadruga i 50.000 evra.

Naime, radi se satu marke ”Roleks” o kom se pričalo mjesecima unazad. Iako su svi očekivali da će poklon biti poslat u Bijelu kuću, Bulić je ipak sačekao da bude nasamo sa Anom, oči u oči, pa da joj uruči jedan od najskupljih satova.

– Jesam, dobila sam ga. Prelijep je poklon, čak mi je bilo neprijatno da ga uzmem, šokirala sam se. Dobila sam vrlo lijep Roleks od Ace – rekla je Ana za Pink.

Inače, sat koji je Ana dobila košta paprenih 12,650 eura, a potvrda tome jeste informacija sa zvaničnog ”Roleks” sajta, te je jasno da se Bulić ozbiljno otvorio kako bi usrećio svoju prvu i najveću ljubav, piše Srbija danas.

Kako roleks izgleda pogledajte u video-klipu u nastavku:

@srbija_danas Aca Bulić ispunio obećanje, evo kakav je roleks kupio za Anu. #anacurcic #acabulic #zadruga #zadruga6 #srbija #srbijatiktok #balkantiktok #srbijadanas ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh